Servicii curățenie

Oferim servicii precum curățarea și întreținerea unui anumit spațiu, curățenia generală sau curățenia după constructori/ renovări. Curățenia se realizează în spații interioare, precum birouri, holuri, laboratoare, săli de ședință, vestiare sau în grupuri sanitare și în hale de producție (secții de producție sau depozite).

Curățenia în hale de producție și spații de birouri

Curățenia în hale de producție și spații de birouri

Curățarea halelor de producție și spațiilor de birouri constă în:
  • Curățarea pardoselilor cu utilaje și soluții speciale;
  • Golirea coșurilor de gunoi;
  • Curățarea geamurilor și grupurilor sanitare;
  • Curățarea mobilierului existent în aceste spații.

Echipamente folosite pentru
curățarea halelor și spațiilor de birouri

Pentru pardoseli

Folosim aspiratoare profesionale TRON și GANSOW, care aspiră praf și lichide. Au biturbină, 1, 2 sau 3 motoare, cuvă de inox și o capacitate de colectare între 30 și 80 de litri.

Pentru hale, folosim mașini ROLTRON, care curăță și dezinfectează pardoseli din ciment, ciment sclivisit, gresie, mozaic, marmură, granit sau suprafețe din PVC: linoleum, parchet și rășini sintetice.

Pentru suprafețe vitrate și grupuri sanitare

Folosim truse speciale, marca IPC CLEANING – Italia, pentru curățarea geamurilor și vitrinelor. Acestea sunt echipate cu dozatoare și pulverizatoare potrivite pentru toate tipurile de suprafețe.

Pentru birouri și mobilier de birou

Folosim cărucioare ergonomice speciale pentru curățarea birourilor, echipate cu sac de colectare a reziduurilor menajere și loc pentru depozitarea accesoriilor de curățenie.

Le completăm cu accesorii de curățat, precum: lavete microfibră pe coduri de culori, bureți, mănuși de protecție și rezerve de mop.

Curățenie după constructori

Fie că vorbim despre hale industriale, spații comerciale, depozite sau birouri, echipa noastră profesionistă curăță fiecare suprafață, lăsând în urmă un mediu curat, în care angajații dvs. își pot desfășura activitatea.
Curățenia după constructori include:
  • Înlăturarea resturilor de vopsea, var și ciment lăsate în urma constructorilor pe uși, calorifere etc, folosind substanțe speciale și echipamente moderne;
  • Spălarea geamurilor (accesibile), a tâmplăriei și a pervazurilor aferente pe interior și exterior;
  • Curățarea în detaliu a bucătăriei și a grupurilor sanitare;
  • Curățarea mecanică a pardoselilor cu mașina monodisc (decapare, lustruire, ceruire).