Despre noi

CLEANLUX PROFESIONAL este o firmă specializată în servicii profesionale de curățenie generală și întreținere pentru clădiri de birouri, hale industriale și spații comerciale, oferind de asemenea servicii de întreținere spații verzi, alpinism utilitar și deszăpezire.

Despre noi

Peste 10 ani de experiență

Datorită profesionalismului de care am dat dovadă în cei peste 10 ani de experiență, am devenit un reper pe piața serviciilor de curățenie din zona de vest a țării.

Flexibilitatea, promptitudinea cu care răspundem solicitărilor și calitatea înaltă a serviciilor pe care le oferim sunt valori care caracterizează tot ceea ce facem.

Accentuăm calitatea serviciilor și prin menținerea unui sistem al Managementului Calității și Mediului, conform condițiilor SR EN ISO 9001:2008 și SR EN ISO 14001:2005, și prin menținerea unui sistem al Managementului Sănătății și Securității Ocupaționale, conform condițiilor SR EN ISO 18001:2008.

Servicii

Prestăm servicii de curățenie sub orice formă de program solicitată, folosind echipamente moderne, care îndeplinesc standardele europene din domeniu. De asemenea, asigurăm service-ul echipamentelor utilizate în regie proprie.

Servicii curățenie

Cu o echipă experimentată și utilaje profesionale, avem capacitatea de a oferi servicii precum: curățenie în spații de birouri, curățenie în hale de producție și curățenie după constructori.

Alpinism utilitar

Cu ajutorul echipei noastre de alpiniști utilitari profesioniști, curățăm și lustruim suprafețele din sticlă aflate la înălțime, precum clădirile și birourile din sticlă.

Spații verzi

Aranjăm și întreținem spațiile verzi prin udare, tundere, toaletare și tratare, pentru asigurarea unui ambient plăcut în perimetrul din jurul companiei.

Deszăpezire

Asigurăm servicii de deszăpezire pe toată durata iernii, pentru a vă facilita continuitatea activității în condiții optime.

În portofoliul nostru de clienți numărăm companii din domeniile automotive, finanțe-bănci și retail, din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Sibiu.
Dacă doriți să vă convingeți de eficiența și profesionalismul nostru, menționăm că oferim o probă de lucru gratuită tuturor potențialilor noștri clienți.